Letošní Slavnosti fotbalu jsou za námi

02.06.2013 21:13

Nedělní program se nám podařilo odehrát bez vážnějších problémů hlavně díky tomu, že jsme mohli využít hlavní plochu stadionu FK Teplice,  jednou moc děkujeme.

Rodiče, trenéři a samozřejmě hlavně hráči si dneska užili bouřlivou atmosféru Stínadel a věříme, že to pro všechny bylo opravdu perfektní vyvrcholení Slavností fotbalu.

Myslíme si, že do kategorie mladších přípravek nepatří tabulky, výsledky a statistiky, přesto se sluší vyhlásit vítěze. Byť jsou výsledky turnaje trochu zkreslené zrušením části programu, takže k některých zajímavým soubojům bohužel nedošlo.

Nejvíce bodů v turnaji nakonec získali chlapci z Neratovic, na druhém místě skončil bílý tým Českých Budějovic a pomyslný bronz  vybojovali hráči FAPV Děčín o skóre před hráči Dynama Minsk.

Nejvíce branek v turnaji vstřelili také hráči z Neratovic, druzí nejlepší střelci přijeli z Děčína a na třetí místo této soutěže se "prostříleli" kluci z Wroclawi.

Vyhlášení vítězů a ocenění všem účastníkům dnes obstarali mj. takové fotbalové osobnosti, jakými jsou Pavel Verbíř a hlavně Josef Masopust, kterému aplaudovala solidně zaplněná hlavní tribuna.